Побиття у Рівненському військкоматі: співробітник ТЦК постачав наркотики своєму начальнику

Читать на русском
Працівник Рівненського районного ТЦК видобував амфетамін для свого начальника, якого раніше затримали за побиття підлеглого.
фото ДБР

Працівник Рівненського районного ТЦК добував амфетамін для свого начальника, якого у липні разом із головою обласного військкомату затримали за побиття підлеглого. Йому оголошено підозру.

Про це повідомила пресслужба ДБР.

Військкому, який змушував солдатів будувати йому будинок, обрали запобіжний західСуд обрав запобіжний захід військовому із Закарпаття у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави у 805 тисяч гривень.

Слідчі з'ясували, що підозрюваний систематично постачав різні дози амфетаміну керівнику ТЦК або залишав так звані закладки. Чоловік не отримував гроші за психотропи, а таким чином намагався догодити шефу, щоб отримати службові привілеї та можливе просування кар'єрою.

Для маскування у розмовах та повідомленнях зловмисники використовували піратський сленг, називаючи наркотики «білою міткою», а один одного – за вигаданими прізвиськами.

Йому оголошено проо підозру у незаконному придбанні та збуті психотропних речовин у великих розмірах (ч. 2 ст. 307 КК України). Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у липні цього року правоохоронці затримали начальника Рівненського обласного військкомату Сергія Луцюка та голову районного ТЦК. Вони виявилися причетними до побиття підлеглого, зокрема бейсбольною битою. Крім того, у районного військкома виявили 8 пакетів із білою речовиною, ймовірно амфетаміном.

Після скандалів у ТЦК президент Володимир Зеленський звільнив усіх обласних військкомів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: