В Одеській області повідомляють про роботу ППО по «Шахедам»

Читать на русском
Росіяни запустили кілька груп ударних безпілотників, щоб атакувати південні області України.
Ілюстративне фотоGetty Images

У ніч на 6 вересня, на півдні Одеської області пролунала серія вибухів, повідомляється про роботу українських сил протиповітряної оборони по російським «Шахедам».

Про це повідомляють голова Одеської ОВА Олег Кіпер та речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Телеграм-каналах.

«Ізмаїльський район, будь ласка, перебувайте в укриттях до відбою повітряної тривоги! Це дуже важливо! Роботу ППО не знімайте та не викладайте у соцмережі», – написав Кіпер.

При цьому, у Повітряних силах ЗСУ писали про рух російських дронів у напрямку півдня Одещини. А моніторингові пабліки інформували про роботу сил ППО по ворожих цілях.

«Бойова робота Сил оборони, зокрема, ППО, на півдні Одещини триває. Подробиці наслідків ворожої атаки – у слушний час», – зазначив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

Нагадаємо, Повітряні Сили ЗСУ зафіксували активність ворожої тактичної авіації на південно-східному та східному напрямках. Є загроза застосування авіаційного озброєння та ударних дронів.

Нещодавно росіяни били дронами по Одеській області. Тоді влучання в Ізмаїльському та Дніпровському районах Одеської області. Як відомо, під час цієї атаки сили ППО збили 23 безпілотники.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: