Українські захисники за добу знищили 7 човнів російських диверсантів на півдні України

Читать на русском
Українські захисники на півдні за добу, 1 вересня, знищили 7 ворожих човнів, які використовували російські диверсанти.
umoloda.kyiv.ua

Українські захисники на півдні за добу, 1 вересня, знищили 7 ворожих човнів, які використовували російські диверсанти.

Про це розповіла речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в етері «Еспресо».

«Щоразу, намагаючись розвідати, що коїться на лівобережжі, ворог висилає свої диверсійно-розвідувальні групи на човнах. За минулу добу мінус 7 таких човнів у окупанта. Тобто кожного разу, коли група противника виїжджає на завдання, вона більше не повертається», – заявила вона.

Українські бійці відсувають противника у Херсонській області. За словами Гуменюк. мова йде про лівий берег, звідки окупанти намагаються обстрілювати звільнене правобережжя.

«Спроби ворога підійти ближче, щоб бити по правобережжю, фактично припинилися. Тому що, намагаючись туди посунутися, вони наражають себе на небезпеку. Підриваючись на мінах, які самі заклали», – наголосила вона.

Нагадаємо, 15 серпня стало відомо, що через український кордон у Чернігівській області – в межах Новгород-Сіверської територіальної громади – намагалися прорватися російські диверсанти.

До слова, протягом минулої доби, 1 вересня, Сили оборони знищили ще 570 російських окупантів. З початку повномасштабного вторгнення рф втратила близько 264 060 своїх бійців.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: