Кількість постраждалих у Чернігові зросла до 90, семеро людей загинули

Читать на русском
У Чернігові кількість загиблих внаслідок ворожого ракетного удару 19 серпня зросла до семи людей, 90 людей отримали травми.
Ігор Клименко

У Чернігові кількість загиблих внаслідок ворожого ракетного удару 19 серпня зросла до семи людей, 90 людей отримали травми.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко у Telegram.

Сьогодні близько 14:17 стало відомо, що в Чернігові виявили тіло ще однієї жертви – невпізнаної жінки. Відтак кількість загиблих зросла до 7.

Також відомо, що за медичною допомогою звернулося вже 90 поранених, зокрема 10 поліцейських та 12 дітей. До лікарні госпіталізували 25 людей.

«12-річну дівчинку терміново доставляють реанімобілем до Києва. Дитина в тяжкому стані», – додав Клименко.

Він також зазначив, що на даху одного з будинків розгорілася пожежа. Рятувальники ДСНС оперативно загасили вогонь. На місці наразі працюють 20 слідчо-оперативних груп поліції Чернігівщини та 2 криміналістичні лабораторії.

Нагадаємо, російські військові вдень у суботу, 19 серпня, завдали удару балістичною ракетою по центру Чернігова. Найбільше постраждав драматичний театр, де у цей час відбувалася виставка виробників дронів. Також частково пошкоджені й сусідні будівлі, у будинках повибивало вікна.

Президент України Володимир Зеленський оприлюднив відео наслідків ракетного удару росіян.

Також писали, що внаслідок атаки загинула 6-річна дитина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: