Поранених терміново евакуюють у рф: в ГУР розкрили подробиці вибуху в Енергодарі

Читать на русском
Головне управління розвідки підтвердило вибух у будівлі окупаційної поліції в Енергодарі та розповіло про його наслідки.
Фото: росЗМІ

Головне управління розвідки підтвердило вибух у будівлі окупаційної «поліції» в Енергодарі та розповіло про його наслідки.

Пост, присвячений події, з'явився в Telegram-каналі відомства.

За даними розвідки, 18 серпня в Енергодарі було призначено нараду керівників міської поліції.

Приблизно о 09:23 у кабінеті начальника поліції пролунав потужний вибух, внаслідок якого постраждали високі окупанти.

«Численні поранення отримали: начальник міського відділу полковник МВС росії Чесанов Павло Валерійович (Чуваська республіка), його заступник з оперативної роботи, керівник слідчого відділу, начальник чергової частини та керівники низки підрозділів. Одразу після вибуху їх терміново доправили до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

ЕнергодарГоловне управління розвідки МО України

Після оперативного обстеження для поранених терміново викликали три реанімобілі з Мелітополя. Вже звідти окупанти планують евакуювати поранених військовими гелікоптерами на територію рф.

При цьому сам будинок отримав значні пошкодження, пожежа поширилася на 3-5 поверхи.

«Наразі район події заблоковано. Можливість пересування містом для цивільних осіб суттєво обмежена. У місті повністю відключено мережу Інтернет», – підсумували у ГУР.

Нагадаємо, про вибух в Енергодарі повідомив мер Мелітополя Іван Федоров. Він зазначив, що в будівлі знаходилася катівня, в якій окупанти тримали мирних жителів.

Раніше повідомлялося, що вибухи пролунали у тимчасово окупованому Токмаку Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: