У ЗСУ назвали кількість збитих уночі безпілотників

Читать на русском
Сили ППО вночі збили 23 ударні безпілотники. Президент Володимир Зеленський заявив, що найсерйозніші пошкодження на півдні країни – окупанти знову били по портах.
Getty Images

У ніч на 2 серпня росія атакувала Україну іранськими ударними безпілотниками, пуски здійснювалися із трьох напрямків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ (рф), Чауда (Крим).

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

«Силами та засобами Повітряних Сил, у взаємодії з протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України, знищено 23 ударні БПЛА. Більшість «шахедів» знищено у Київській та Одеській областях», – повідомили військові.

Президент Володимир Зеленський вже прокоментував нічний обстріл: за його словами, найбільші пошкодження через атаку на півдні країни.

«Російські терористи знову били по портах, по зерну, по глобальній продовольчій безпеці. Усі наші оперативні служби спрацювали ефективно. Світ має реагувати. Коли мішенню є цивільні порти, коли терористи свідомо руйнують навіть елеватори – це загроза всім на всіх континентах. Росію можна й треба зупинити», – заявив він.

Нагадаємо, що на Одещині дрони атакували об'єкти портової та промислової інфраструктури, там виникли пожежі.

У Києві уламки впали у кількох районах, пошкоджено адміністративну будівлю. В області спалахнула пожежа у приватному будинку, пошкоджено гараж, прибудинкову територію та автомобіль.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: