На місці Пригожина я був би обережний з тим, що їм – Байден

Читать на русском
Байден повідомив, що не знає ні про місцезнаходження Пригожина, ні про його нинішні відносини з путіним, але жартома застеріг ватажка вагнерівців від можливого отруєння.
Фото: AP

Президент США Джо Байден порадив ватажку ПВК «Вагнер» Євгену Пригожину слідкувати за своїм меню.

Таку заяву американський лідер зробив під час спільної пресконференції з президентом Фінляндії Саулі Ніїністе в Гельсінкі, його цитує Politico.

Що чекає на росію після бунту Пригожина: чотири сценарії від Atlantic CouncilПісля бунту Пригожина майбутнє росії може розвиватися за одним із чотирьох сценаріїв. Країною може продовжувати правити ослаблений путін, в рф з'явиться новий режим, буде громадянська війна або до влади прийде налаштована на реформи опозиція.

Байден повідомив, що не знає ні про місцезнаходження Пригожина, ні про його нинішні відносини з путіним, але жартома застеріг ватажка «вагнерівців» від можливого отруєння.

«На місці Пригожина я був би обережний з тим, що їм. Я стежив би за своїм меню. Але, окрім жартів, напевно, ніхто з нас точно не знає, яке майбутнє у Пригожина в росії», – сказав політик.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, Кремль розпочав масштабну чистку в керівництві російської армії, прагнучи викорінити нелояльність серед військових після бунту Євгена Пригожина.

Водночас, прессекретар путіна Дмитро Пєсков заявив, що російський президент та ватажок ПВК «Вагнер» зустрічалися через п'ять днів після заколоту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: