На Бахмутському напрямку ЗСУ закріплюються на нових рубежах − Маляр

Читать на русском
ЗСУ наступають на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках. Поблизу Бахмута є просування, воїни закріплюються на нових рубежах.
Ганна МалярФото: Міністерство оборони України

Українські захисники просунулись поблизу Бахмута – вони закріплюються на нових рубежах.

Про це заступниця міністра оборони Ганна Маляр написала у Telegram.

«Схід. Сили оборони України стримували сьогодні наступ російських військ на Куп’янському, Лиманському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Успішно. Ворог не просунувся. Тривають важкі бої.

На Бахмутському напрямку на південному фланзі довкола Бахмута ми сьогодні наступали. Є просування. Зараз наші оборонці закріплюються на зайнятих рубежах», – зазначила вона.

Маляр додала, що Сили оборони наступали на Бердянському та Мелітопольському напрямках. Також посадовиця підкреслила, що за останні тижні на півдні ЗСУ суттєво підірвали наступальні та оборонні спроможності ворога.

«Через знищення великої кількості складів з боєприпасами кількість ворожих обстрілів зараз знизилась», − підсумувала заступниця міністра оборони.

Нагадаємо, у Генштабі заявили, що важкі бої продовжуються на п'яти напрямках.

Також за добу на фронті сталося майже 30 бойових зіткнень.

12 липня речник Об'єднаного пресцентру Сил оборони таврійського напрямку Валерій Шершень заявив, що ворог зазнає нових втрат на Таврійському напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: