Обстріли Сумщини: за останню добу в області зафіксовано майже 280 вибухів

Читать на русском
За добу, 5 липня, зафіксовано 279 вибухів. Окупанти били з артилерії, мінометів та гранатометів.
Ілюстративне фотоarmyinform

Протягом минулої доби, 5 липня, російські окупаційні війська здійснили 36 обстрілів прикордонних громад Сумської області, внаслідок чого пошкоджень та руйнувань зазнали об'єкти цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє Сумська обласна військова адміністрація у Телеграмі.

Зазначається, що за добу зафіксовано 279 вибухів. Обстрілів зазнали Білопільська, Великописарівська, Есманська, Зноб-Новгородська, Краснопільська, Середино-Будська та Хотінська громади. Окупанти били з артилерії, мінометів та гранатометів.

У свою чергу по Краснопільській громаді росіяни, окрім цього, вдарили ще й некерованими авіаційними ракетами з гелікоптера. Унаслідок одного з артобстрілів пошкоджено десять легкових автомобілів і приватний житловий будинок.

Також некерованими авіаційними ракетами ворог бив по Хотінській громаді, але про руйнування там не повідомляється.

Водночас, у Середино-Будській громаді внаслідок гранатометного обстрілу пошкоджено 2 приватні житлові будинки, приміщення продовольчого магазину, автомобіль та мопед.

Нагадаємо, що російська окупаційна армія 5 липня накрила вогнем кілька селищ у Білозерській громаді Херсонської області. За даними правоохоронців, внаслідок обстрілу загинув один мирний житель.

Також кількість поранених внаслідок російського удару по місту Первомайський Харківської області збільшилась до 31 особи.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: