Зеленський звільнив керівників кількох районних адміністрацій Києва: кого саме

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський звільнив чотирьох глав районних адміністрацій Києва.
Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський звільнив керівників Подільської, Дніпровської, Святошинської та Деснянської райдержадміністрацій в Києві.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента.

Відповідні розпорядження були опубліковані у п'ятницю, 30 червня. Зеленський звільнив відразу чотирьох глав районів Києва.

Згідно з розпорядженням №118/2023-рп, Сергія Коваленка увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Подільської райдержадміністрації.

Відповідно до розпорядження №117/2023-рп, Павла Бабая увільнено від тимчасового виконання обов’язків голови Дніпровської райдержадміністрації.

Також Зеленський, згідно з розпорядженням №116/2023-рп, звільнив Сергія Павловського з посади голови Святошинської РДА, а, відповідно до розпорядження №115/2023-рп, Дмитро Ратніков звільнений з посади голови Деснянської РДА.

Також президент провів чистки голів адміністрацій у декількох областях, зокрема:

  • Тетяну Сизон звільнили з посади голови Конотопської районної державної адміністрації Сумської області;
  • Олександра Хомича - з посади голови Житомирської районної державної адміністрації;
  • Людмила Мерзолюк - з посади голови Білоцерківської районної державної адміністрації Київської області.

Також, президент призначив Ігоря Ковердягу головою Голованівської районної державної адміністрації Кіровоградської області.

Нагадаємо, що за дорученням президента, скандального одеського військкома Євгена Борисова було звільнено з посади начальника керівника Одеського обласного терцентру комплектування та соціальної підтримки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: