Нічна атака на Київщину: пошкоджені будинки, від уламків спалахнула пожежа

Читать на русском
На території одного із районів Київської області внаслідок атаки вночі 20 червня пошкоджено нежитлові споруди та приватні будинки.
Руслан Кравченко

На території одного із районів Київської області внаслідок атаки вночі 20 червня пошкоджено нежитлові споруди та приватні будинки.

Про це розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко у Facebook.

Атаки іранських дронів: скільки «шахедів» збивають сили ППОДинаміка знищення іранських дронів-камікадзе в Україні з вересня минулого року – на інфографіці.

За його словами, ворог атакував Київщину дронами в декілька хвиль. Цієї ночі повітряна тривога тривала понад 4 години.

«За оперативною інформацією, внаслідок атаки на території одного з районів пошкоджено нежитлові споруди та декілька приватних будинків», – пише Кравченко.

Відомо, що внаслідок падіння уламків збитих дронів сталося займання трав’яної підстилки. Жертв і постраждалих немає. Оперативні служби продовжують роботу на місцях. Начальник Київської обласної військової адміністрації запевнив, що людям, чиї будинки постраждали внаслідок атаки, буде надана необхідна допомога.

Також писали, що у Києві та області під час чергової ворожої нічної повітряної атаки із застосуванням ударних дронів типу Shahed тривала робота української протиповітряної оборони. У столиці також пролунали вибухи.

Крім цього, іранські дрони атакували Львів та область. Є влучання в об'єкт критичної інфраструктури, без жертв.

За попередніми даними Генштабу, цієї ночі сили протиповітряної оборони знищили 28 із 30 ворожих безпілотників.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: