На Луганщині ЗСУ знищили місце, з якого росіяни запускали безпілотники

Читать на русском
Сили оборони поблизу Сватового, що у Луганській області, знищили місце, з якого росіяни запускали свої безпілотники.
Фото ілюстративнеГенштаб ЗСУ

Сили оборони поблизу Сватового, що у Луганській області, знищили місце, з якого росіяни запускали свої безпілотники.

Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Відомо, що знищити місце, з якого росіяни запускали свої безпілотні літальні апарати вдалося воїнам роти ударних БПЛА «Ахіллес» 92-ї ОМБр.

«На нашому напрямку виявлено та знищено місце, з якого росіяни запускали безпілотники. Війна операторів дронів як вона є. Сватівсько-Куп’янський напрямок. Влучно відпрацювали воїни роти ударних БПЛА «Ахіллес» 92-ї ОМБр», – йдеться в повідомленні.

Лисогор додає, що бійці виявили місце, з якого росіяни запускали безпілотники, та ефектно знищили ворожі позиції завдяки дронам Mavic 3 та Mavic 3T від UNITED24.

Нагадаємо, у ніч на 14 червня російські війська завдали ударів по військових та інфраструктурних об'єктах України крилатими ракетами повітряного та морського базування, а також іранськими дронами. Сили ППО збили 12 повітряних цілей, у тому числі 3 «Калібра».

Додамо, що у ході бойових дій в Україні за останню добу було знищено ще 680 окупантів та десятки одиниць російської військової техніки. Загальні втрати російської армії становлять 217 тисяч 330 військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: