Стало відомо, скільки російських бійців воюють на Бахмутському напрямку

Читать на русском
На Бахмутському напрямку проти Збройних сил України воює 25,6 тисячі російських окупантів, десятки танків та 450 бронемашин.
Укрінформ

На Бахмутському напрямку проти Збройних сил України воює 25,6 тисячі російських окупантів, десятки танків та 450 бронемашин.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий у коментарі РБК-Україна.

Бої за Бахмут: хто з військово-політичного керівництва України приїжджав у місто та його околиціНайчастіше у Бахмуті та на Бахмутському напрямку буває Олександр Сирський. Хтось ще з військово-політичного керівництва приїжджав туди – на інфографіці.

Станом на початок травня га Бахмутському напрямку проти Збройних сил України воює 25,6 тисячі росіян. Це більше, ніж налічує армія Чехії чи Угорщини.

«На Бахмутському напрямку проти нас воює 25,6 тисячі особового складу, 65 танків, 450 бойових броньованих машин, 154 гармати, 56 реактивних систем залпового вогню. Це більше, ніж армія Чехії чи Угорщини», – заявив речник Східного угруповання військ ЗСУ.

Варто також відзначити, що при цьому втрати росіян в районі Бахмута складають приблизно 100 загиблих щодня.

Раніше повідомляли, що у боях за місто Бахмут посилюється конкуренція між російськими приватними військовими компаніями.

Також писали, що бої за місто мають важливе значення не лише для російських окупантів, а й для України, оскільки протягом декількох місяців на цьому напрямку Сили оборони стримують наступ ворога і не дають йому збільшувати фронт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: