Трампу офіційно оголосили обвинувачення – подробиці

Читать на русском
Відповідний висновок ґрунтується на розслідувані, пов'язаному з виплатою грошей за мовчання порнозірці Стормі Деніелс під час президентської кампанії 2016 року.
Слово і діло

У вівторок, 4 квітня, експрезидент США Дональд Трамп з‘явився в залі суду Мангеттену у Нью-Йорку, де йому оголосили обвинувачення.

Про це повідомляє CNN.

Як зазначається, що колишній президент Сполучених Штатів не визнав себе винним за 34 пунктами обвинувального ув'язнення.

Він заперечує десятки пунктів обвинувачення у фальсифікації ділової документації та змові у зв'язку з його ймовірною роллю у виплаті грошей «під шумок» двом жінкам наприкінці його президентської кампанії 2016 року.

Арешт експрезидента США Дональда Трампа: що відомоЕкспрезидент США Дональд Трамп заарештований в рамках кримінальної справи, відкритої американською правоохоронною системою. Нехай арешт багато в чому формальний, але це – перший раз, коли був заарештований президент США, нехай і колишній

Відповідний висновок ґрунтується на розслідувані, пов'язаному з виплатою грошей за мовчання порнозірці Стормі Деніелс під час президентської кампанії 2016 року.

Зазначається, що Трамп не визнає себе винним щодо жодного з пунктів. За даними джерел видання, суд ухвалив рішення розсекретити обвинувальний висновок великого журі.

Трамп має намір оскаржити звинувачення.

Як відомо, протягом найближчих годин він повернеться до Флориди в маєток «Мар-а-Лаго» й виступить звідти по телебаченню.

Повідомляється, що Трамп вийшов із зали суду й повернувся в офіс окружного прокурора. Жодних коментарів пресі він не давав.

Нагадаємо, що колишнього президента США Дональда Трампа заарештували у Нью-Йорку. Суд присяжних у Нью-Йорку запідозрив Трампа у виплаті грошей за мовчання порноакторці Стормі Деніелс.

За версією слідства, фінансові платежі були таємно здійснені під час президентської кампанії 2016 з метою замовчування інформації про позашлюбні сексуальні стосунки. Це перший в історії США випадок, коли нинішній чи колишній президент зіткнувся із кримінальними звинуваченнями.

Раніше адвокат Трампа заявив, що колишній президент не піде на угоду про визнання вини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: