У Німеччині назвали кількість українських військових, яких планують навчити до кінця року

Читать на русском
З початку повномасштабного російського вторгнення в Німеччині навчили близько 1200 військових ЗСУ. Влада ФРН має намір суттєво збільшити цю цифру.
Фото: medianarodowe.com

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус повідомив, що німецька влада планує навчити понад 3 тисячі військовослужбовців ЗСУ до кінця 2023 року.

Таку заяву глава оборонного відомства зробив на прес-конференції у місті Мунстер, де розташований навчальний центр із підготовки ЗСУ.

Які країни під час повномасштабної війни навчають українських військовихУкраїнські військові під час повномасштабної війни отримали можливість пройти підготовку у Великій Британії та країнах ЄС. Докладніше – на інфографіці.

«Це дуже серйозна ціль, така підготовка важлива для Збройних сил України, адже йдеться не лише про вміння поводитися з технікою, зброєю та боєприпасами, а й про більш ґрунтовну підготовку», – заявив Пісторіус.

Глава Міноборони Німеччини також уточнив, що з початку повномасштабного російського вторгнення у Німеччині навчили близько 1200 військових ЗСУ.

Нагадаємо, кілька днів тому на базі США в Німеччині завершилося навчання групи українських військових з користування та обслуговування БМП Bradley.

Раніше заступник міністра національної оборони Польщі Войцех Скуркевич заявив про наміри польської сторони щомісяця здійснювати військову підготовку двох батальйонів Збройних Сил України.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: