Окупанти з мінометів атакували Сумську та Чернігівську області

Читать на русском
У суботу, 21 січня, росіяни завдали удару по території Сумської та Чернігівської областей. Одна людина отримала поранення.
Укрінформ

У суботу, 21 січня, росіяни завдали удару по території Сумської та Чернігівської областей. Одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє Оперативне командування «Північ».

Відомо, що в суботу, 21 січня, з 11:10 до 11:25 надійшла інформація про 6 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в районі населеного пункту Бачівськ.

«Втрат серед особового складу та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила», – зазначили у командуванні.

Пізніше, у період 12:50 до 13:10, надійшла інформація про 10 приходів, імовірно з міномета 120 мм, в районі населеного пункту Студенок. Очільник Сумської ОВА Дмитро Живицький заявив, що 10 мін розірвалися на вулицях села біля помешкань місцевих жителів. Один з вибухів повністю знищив будинок, поранено 17-річного хлопця.

«Ворожа вибухівка поцілила в один із будинків, він повністю знищений. У ньому якраз був 17-річний хлопець. Дивом вижив - його із численними осколковими пораненнями рятують медики Глухівської лікарні», – йдеться у повідомленні очільника області.

Нагадаємо, російська диверсійно-розвідувальна група 20 січня спробувала перетнути кордон в Сумській області.

За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Новоселівське, Майданчик, Краснопопівка Луганської області та Білогорівка, Роздолівка, Васюківка, Червона Гора, Ягідне, Бахмут, Предтечине, Водяне та Мар'їнка Донецької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: