Ворожі обстріли Донеччини: у Бахмутській громаді поранено мирного жителя

Читать на русском
Росіяни продовжують обстріли населених пунктів Донецької області по всій лінії фронту. Є нові руйнування.

Росіяни продовжують обстріли населених пунктів Донецької області по всій лінії фронту. Є нові руйнування житлових будинків.

Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко у Telegram.

У Херсоні росіяни вночі обстріляли автобусну базу, поранено охоронцяВсього за минулу добу зафіксовано 49 ворожих обстрілів Херсонської області, є загиблий та поранені.

«На Горлівському напрямку тривають інтенсивні обстріли Соледара і Парасковіївки. У Бахмутській громаді поранено 1 людину в Кліщіївці, пошкоджено будинок у Хромовому. У Костянтинівці ворог поцілив у будівлю колишнього інституту — без жертв», – написав Кириленко.

«На Волноваському напрямку під вогнем знаходиться Вугледар та села Вугледарської громади: у Новоукраїнці пошкоджено 3 будинки, у Богоявленці – 1. Без жертв», - написав він.

За даними Донецької ОВА, тривають обстріли Курахівської громади: у Кураховому пошкоджено 3 будинки, у Курахівці — підприємство. В Авдіївці вночі були поодинокі обстріли, а зранку — обстріл з Градів та артилерії. Напередодні у місті загинув 1 цивільний. Також пошкоджено будинок у Тоненькому Очеретинської громади та Максимільянівці Мар'їнської.

На Лисичанському напрямку понад 30 прильотів зафіксовано у Торському та Зарічному.

Нагадаємо, ворог обстріляв у Херсоні автобусну базу, постраждав охоронець. Також росіяни знову атакували прикордонні райони Харківщини.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: