На Донеччині загарбники обстрілами пошкодили храм та лінію електропередач

Читать на русском
На Донеччині загарбники вночі 29 грудня та вранці 30 грудня обстріляли всю лінію фронту, ракетним ударом пошкоджено храм у селі Багатир.
Павло Кириленко

На Донеччині загарбники вночі 29 грудня та вранці 30 грудня обстріляли всю лінію фронту, ракетним ударом пошкоджено храм у селі Багатир.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

На Волноваському напрямку під артилерійським вогнем знову опинився Вугледар, а серед ночі двох ракетних ударів зазнав Багатир Великоновосілківської громади. Внаслідок ворожого вогню пошкоджено вікна, двері та фасад храму, зруйновано підсобні приміщення кав'ярні.

Гучно було також у Курахівській громаді – у смт Гострому пошкоджено лінії електропередач, а зранку відбувся обстріл села Дальнього. Поодинокі прильоти були у Мар'їнці та Авдіївці. Крім цього, вчора на Горлівському напрямку росіяни завдали чотири ракетні удари по Костянтинівці. Без постраждалих, проте пошкоджень зазнали інтернат, кінотеатр і гуртожиток.

Періодичні обстріли також були зафіксовано на околицях Часовоярської та Соледарської громад. На Лисичанському напрямку під обстріли потрапила Серебрянка Сіверської громади, а також Торське та Зарічне Лиманської громади. Обійшлося без постраждалих.

Нагадаємо, російські війська за минулу добу, 29 грудня, вкотре обстріляли Харківську область з артилерії. У Куп'янську від ворожого вогню загинув цивільний.

Територію Херсонської області вчора обстріляли 81 раз.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: