У британській розвідці пояснили, навіщо рф створює «творчі бригади»

Читать на русском
Країна-агресор створює так звані «творчі бригади» та відправляє на фронт музичні інструменти, аби підняти бойовий дух деморалізованих окупантів.

Країна-агресор створює так звані «творчі бригади» та відправляє на фронт музичні інструменти, аби підняти бойовий дух деморалізованих окупантів.

Про це йдеться в повідомленні Міноборони Британії в Twitter.

За інформацією розвідників, ворожі ЗМІ нещодавно заявили, що міноборони створює дві «фронтові творчі бригади». До її лав увійдуть оперні співаки, актори та артисти цирку. Це сталося після провальної кампанії міноборони росії, спрямованої на заохочення росіян надсилати музичні інструменти солдатам.

«Військова музика та організовані розваги для військ мають давню історію у багатьох арміях, але в росії вони тісно переплетені з концепцією ідеологічної політичної освіти радянських часів», - пояснює розвідка.

Розвідники наголошують, що низький моральний дух робить окупаційні війська вразливими. Насамперед йдеться про великі втрати, погане керівництво, проблеми із зарплатами, нестачу техніки та запасів, а також цілі війни.

«Зусилля творчих бригад навряд чи суттєво знімуть ці побоювання», - наголосили у розвідці.

Раніше у британській розвідці повідомили про те, що кремлю все складніше підтримувати мовчазне схвалення війни серед населення.

Також британські розвідники розповіли, чому окупанти почали запускати «шахеди» із Краснодарського краю.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: