Рф збільшить кількість силовиків на окупованих територіях – ЦНС

Читать на русском
Росія планує збільшити кількість силовиків на окупованих територіях України. Йдеться про легітимізацію та організацію репресивної машини.
Ілюстративне фотоФото – Censor.net

Російські окупанти збираються збільшити присутність співробітників слідчого комітету на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зазначається, що кількість силовиків хочуть збільшити на 44 тисячі. За даними ЦНС, фактично йдеться про легітимізацію та організацію репресивної машини на захоплених територіях.

На Луганщині росіяни мобілізували більш ніж половину шахтарівОкупанти рф мобілізували на тимчасово окупованих територіях Луганської області більшість шахтарів.

«Раніше росіяни анонсували створення так званих судів, які будуть виносити вироки українцям на тимчасово окупованих територіях. Фактично планується створити повний цикл репресій, які буде розслідувати справи й виносити юридично нікчемні вироки, та подальше ув’язнення українців на території рф», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що таке рішення росіяни пояснили нібито «захопленням нових територій».

Нагадаємо, на тимчасово окупованій території Луганської області лікарі примусово виписують хворих цивільних, щоб звільнити місця для поранених російських загарбників.

Також у кремлі заявили, що про «приєднання» нових територій під час війни проти України не йдеться. Натомість у путіна зібралися займатися «звільненням» територій.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: