Арахамія розповів, скільки київських «пунктів незламності» виявилися закритими

Читать на русском
Народні депутати збираються підключити представників бізнесу та волонтерів, щоб пункти незламності запрацювали на повну силу.
Українська правда

У Києві з 530 «пунктів незламності», роботу яких перевірили народні депутати, 20% виявилися закритими станом на суботу, 26 листопада.

Про це голова депутатської фракції «Слуга народу» Давид Арахамія повідомив в ефірі єдиного телемарафону.

«Мені, чесно кажучи, як представнику влади соромно, хоч це має бути соромно не мені, а міській владі Києва. Але мені соромно, бо у 20% ці «пункти незламності» взагалі закриті… Десь є три генератори, але вони не підключені, десь немає жодного генератора, десь немає інтернету, десь немає води», - йдеться у повідомленні нардепа.

Згідно зі словами Арахамії, народні депутати збираються підключити представників бізнесу та волонтерів, щоб «пункти незламності» запрацювали на повну силу.

«Безумовно, тиснутимемо і працюватимемо з міською владою, щоб протягом двох-трьох днів вирішити всі ці логістичні організаційні питання», – заявив голова президентської фракції.

При цьому, Арахамія пояснив, що нардепи вирішили перевірити роботу «пунктів незламності» у столиці, оскільки було багато скарг від киян, що пункти не працюють, там відсутні тепло, інтернет.

Водночас, у своєму Telegram-каналі Арахамія також повідомив, що в неділю «слуги народу» продовжать «інспектувати Київ».

Нагадаємо, станом на 23 листопада в Україні було підготовлено понад 4 тисячі пунктів незламності, де люди зможуть погрітися і зарядити телефони у разі тривалого відключення світла.

У Нацполіції повідомили, що через масові відключення світла та тепла після ворожих ракетних ударів, поліцейські дільниці в Україні також працюватимуть як «пункти незламності».

Раніше ми повідомляли, що по всій Україні вже працює понад 4360 «пунктів незламності».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: