Росія не зможе утримати лівий берег Дніпра – ОК «Південь»

Читать на русском
Заяви росіян про те, що у них нібито все під контролем - свідчення паніки та розуміння, що їхні плани проваляться.
Ілюстративне фотоМіноборони України

Російським військам не вдасться утримати тимчасово захоплену лівобережну частину Херсонської області. Стратегія, обрана росіянами, провальна, що стало ясно для них відразу після втечі з Херсона.

Про це повідомила керівник пресцентру оперативного командування (ОК) Південь Наталія Гуменюк в ефірі телеканалу Еспресо 25 листопада.

За її словами, Збройні Сили України продовжують встановлювати вогневий контроль над постачанням російських окупантів на Лівому березі Дніпра. Заяви росіян про те, що у них нібито все під контролем - свідчення паніки та розуміння, що їхні плани проваляться.

«На правому березі Дніпра вони побудували ешелоновану оборону, по якій і відступали. Так само зараз ворог облаштовує оборонні позиції на Лівому березі Дніпра. Противник замінував берегову лінію та облаштовує вогневі позиції вглиб на 15-20 км. І вже зараз аж до Армянська. Тому що розуміє, що вони їм знадобляться» - додала Гуменюк.

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що українські військові повинні продовжувати наступ і взимку.

Українські військові залишилося деокупувати три населені пункти на Кінбурнській косі, щоб повністю звільнити Миколаївську область від російських окупантів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: