В Одеській, Волинській, Рівненській та Кіровоградській областях підтвердили удари по енергооб'єктах

Читать на русском
Окупанти сьогодні вранці завдали ракетних ударів по об'єкту енергетичної інфраструктури на Одещині та Кіровоградщині, а також на Волині.
фото ЕРА

Російські окупанти сьогодні вранці завдали ракетних ударів по об'єкту енергетичної інфраструктури на Одещині та Кіровоградщині, а також на Волині.

Про це повідомили глави ОВА.

За 10 днів ударами рф пошкоджено понад 400 енергооб'єктів по Україні – ШмигальВ Україні з 10 по 20 жовтня внаслідок обстрілу російських окупантів було пошкоджено понад 400 об'єктів у 16 областях.

«Друзі, ворог завдав ракетних ударів по важливих енергетичних об'єктах у Кропивницькому та Голованівському районах. Звертаюся до всіх підприємств, особливо до власників великих торгових об'єктів, мереж, закладів громадського харчування, і прошу всіх мешканців області суттєво скоротити споживання електроенергії!», – повідомив голова Кіровоградської ОВА Андрій Райкович у Telegram.

Він попередив, що можливі перебої з електроенергією.

В Одесі також зафіксували влучення в об'єкт інфраструктури.

«Шановні одесити та мешканці Одеської області! Сьогодні вранці ворог завдав двох ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури Одеської області. Внаслідок цього у кількох населених пунктах Одеського району немає світла», – повідомив голова Одеської ОВА Максим Марченко.

Внаслідок ракетних ударів по Одеській області постраждали троє людей, повідомила Одеська РДА у Facebook.

У Волинській області рф також вдарила по об'єктах критичної інфраструктури.

Внаслідок російських ракетних ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури Рівненщини пошкоджено електропідстанції, зараз у частині Рівненського району відсутнє електроживлення. Про це повідомив голова ОВА Віталій Коваль у Facebook.

Раніше повідомлялося, що в Луцьку ракети також влучили в об'єкт енергетичної інфраструктури, поранено людину.

Нагадаємо, сьогодні вранці по Україні було оголошено масштабну повітряну тривогу. Росія масово атакувала ракетами міста України. Вибухи пролунали у Київській, Одеській, Хмельницькій, Рівненській, Чернівецькій, Львівській областях та у Луцьку. У деяких обласних центрах частково зникло світло та вода.

В Кабміні розповіли, що за 10 днів ударами рф пошкоджено понад 400 енергооб'єктів по Україні. Прем'єр попередив українців, що ракетний терор армії окупантів продовжиться.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: