За три доби пара Bayraktar знищили техніки рф на майже 27 млн доларів

Читать на русском
Упродовж трьох діб, парою БпЛА Bayraktar ТВ-2 було знищено ворожу техніку загальною вартістю близько 26,5 мільйона доларів.
armyinform com ua

Упродовж трьох діб, парою БпЛА Bayraktar ТВ-2 було знищено ворожу техніку загальною вартістю близько 26,5 мільйона доларів.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

«Упродовж трьох діб, з 31 серпня по 2 вересня, парою БПЛА Bayraktar ТВ-2 було знищено ворожу техніку загальною вартістю близько 26,5 мільйона доларів», – йдеться в повідомленні.

Зазначають, що військові за допомогу Bayraktar знищили:

  • 8 одиниць танків Т-72 (орієнтовна вартість одного 3 мільйони доларів);
  • по одній одиниці САУ АКАЦІЯ (1,6 мільйона доларів);
  • БМП (0,6 мільйона доларів);
  • гаубиці (0,3 мільйона доларів).

«Ні за які гроші»: виробник Bayraktar прокоментував можливість продажу БСПЛ росіїУ компанії Baykar заявили, що надто цінують співпрацю з Україною і в нинішній ситуації ні за яких умов не продаватимуть росії безпілотники.

До того ж було пошкоджено 5 танків Т-72 та одну БМП на 1,85 мільйона доларів. Загальна вартість знищеної та пошкодженої російської техніки складає 28,35 млн доларів.

«Ефективні турецькі Байрактари у вмілих руках наших воїнів – потужна зброя! Один із апаратів – допомога від дружньої Литви», – додав Залужний.

Нагадаємо, в Україні наступного року може бути запущено завод із виробництва турецьких безпілотників «Байрактар». У кремлі вже погрожують «демілітаризувати» це виробництво.

Додамо, з початку російського вторгнення на територію України загальні втрати особового складу окупантів перевищили 49 тисяч убитих. Минулої доби рф втратила 350 солдатів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: