ЗСУ знищили на півдні російські склади з боєприпасами та пальним

Читать на русском
Внаслідок удару українських військових у Новій Каховці Херсонської області знищено склади та військову техніку військ окупантів.
facebook.com/okPivden

Внаслідок удару українських військових у Новій Каховці Херсонської області знищено склади та військову техніку військ окупантів.

Про це повідомляє пресслужба Оперативного командування «Південь» у п'ятницю, 17 червня.

На Харківщині ЗСУ та Нацгвардія знищили штаб та склад армії рфУкраїнські військові провели розвідку безпілотником і завдали удару по штабу російських окупантів у Харківській області.

«По пункту управління та накопичення ворожої техніки в районі Нової Каховки нами завдано ракетного удару. Загальні втрати ворога за добу становлять: 72 рашисти, 1 самохідна гаубиця Мста-С та дві Мста-Б, 1 мінометний комплекс Сана, 5 одиниць броньованої техніки, 2 склади з боєприпасами та 1 із запасами пального», - йдеться у повідомленні.

В ОК розповіли, що ворог продовжує ведення бойових дій щодо зайнятих рубежів оборони. Активних дій не веде, але намагається атакувати з повітря. Так, трьома гелікоптерами Мі-8 завдано удару по українських позиціях у спробі відбити Миколаївку.

«Не маючи успіху, ухиляючись від нашої зброї, гелікоптери ретирувалися. Втрат немає», – йдеться у повідомленні.

У свою чергу українська авіація тричі вдарила гелікоптерами та літаками зі скупчення супротивника у Херсонському, Каховському та Бериславському районах.

Нагадаємо, ЗСУ успішно просуваються до Херсона та відтісняють окупантів. На Херсонщині ЗСУ збили ворожий вертоліт.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: