Ракетні удари по Харкову: сталася потужна пожежа

Читать на русском
Росія знову завдала по Харкову ракетних ударів. В області за минулу добу через ворожі обстріли є одна жертва, ще п'ять поранено.

Сьогодні вночі росія знову завдала по Харкову ракетних ударів. В області за минулу добу через ворожі обстріли є одна жертва, ще п'ять людей поранено.

Про це повідомив голова Харківської ОВ Олег Синегубов у Telegram.

Російські окупанти вдарили по Харкову: зафіксовано сім вибухівОчевидці говорять про дуже потужну вибухову хвилю, яка тривала понад 20 секунд; попередньо, ракети прилетіли з Бєлгорода

Так, у ніч на 14 червня у Харківському районі через влучання чотирьох російських ракет сталася пожежа у складських приміщеннях, горіли вантажні автомобілі. Площа загоряння становила 2000 кв. м.

«Минулої доби російські окупанти продовжили обстріли Харкова та Харківського, Ізюмського, Богодухівського та Чугуївського районів області. Усього в області 1 особа загинула, 5 - поранені, у тому числі 3 дітей», - написав він.

За словами голови ОВА, внаслідок обстрілів у селищі Жуковського 1 цивільну людину поранено. У с. Малинівка через обстріли окупантів поранення отримали 2 дітей – хлопчик 11 та дівчина 17 років. У смт Печеніги поранена дитина 3 місяців, на жаль, її 35-річна мати загинула. У с. Завгороднє 1 поранений.

В області також пошкоджено приватні будинки, господарські будівлі, склади, сталися лісові пожежі.

Нагадаємо, напередодні в районі Ізюму українські військові збили черговий російський гелікоптер Ка-52.

Днем раніше Харків обстрілювали з РСЗВ та артилерії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: