У держдумі запропонували викрадати та вивозити в росію західних чиновників та політиків

Читать на русском
Ініціатива російського депутата привела в розгублений стан навіть російських пропагандистів, які всяке бачили та чули
Олег МорозовПропаганда Кремля

У Державній думі росії відкрито пропагують тероризм та незаконне викрадення людей. Так, депутат Держдуми Олег Морозов в ефірі російської пропагандистської передачі запропонував викрадати західних політиків і чиновників, які вирішать поїхати в Україну з візитом.

Про це повідомляє УНІАН.

«На якомусь етапі в дуже недалекому майбутньому поїде якийсь військовий міністр натовської країни поспілкуватися із Зеленським поїздом до Києва - і не доїде. А прокинеться десь у Москві» - заявив Морозов.

У росії похвалилися, що викрали в рабство більше мільйона українцівВикраденням людей окупанти займаються в ОРДЛО, а також на тимчасово контрольованих ними територіях Запорізької, Миколаївської, Харківської та Херсонської областей України

Ініціатива російського депутата привела в розгублений стан навіть російських пропагандистів. Коли у Морозова уточнили, чи має він на увазі насильницьке викрадення західних політиків силами російських спецслужб, той відповів, що саме про це він і говорив.

Далі російський депутат почав транслювати в прямому ефірі пропагандистську маячню - мовляв, саме таким способом росія може спробувати судити західних чиновників у Москві у відповідь за те, що країни Заходу постачають зброю Україні.

Нагадаємо, насильницька депортація, псевдосуди, викрадення людей - стандартна практика терористичних військ російської федерації та культивований на державному рівні стиль роботи росіян. Так, 26 травня рашисти на тимчасово окупованій території України викрали секретаря Олешківської міської ради Херсонської області Віктора Сироту.

У Запорізькій області зафіксували 271 випадок викрадення місцевих жителів окупантами, понад 100 осіб зараз досі перебувають у заручниках.

У Новій Каховці в Херсонській області російські військові ще 19 квітня викрали керівника дачного селища, депутата міської ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: