Гайдай показав фото повністю зруйнованого армією рф міста Рубіжне

Читать на русском
Російські військові під час бомбардувань та авіаударів повністю знищили місто Рубіжне у Луганській області.
t.me/luhanskaVTSA

Російські військові під час бомбардувань та авіаударів повністю знищили місто Рубіжне у Луганській області. Наразі він зовні нагадує зруйнований Маріуполь.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай у Telegram.

Окупанти розбомбили літаками елеватор у РубіжномуРосійські окупаційні війська здійснили авіаційний удар по елеваторному комплексу на Луганщині, який повністю знищив будівлю.

«Рубіжне розділило долю Маріуполя. Промислове місто зруйноване вщент, уцілілих будівель немає, багато будинків відновити неможливо. На подвір'ях – цвинтарі», - написав він.

За його словами, до війни у ​​місті проживали понад 60 тисяч жителів, працювали на заводах, у бюджетній сфері, у розвиненому малому підприємництві.

«Сьогодні рубежі розділилися на три категорії: ті, що евакуювалися у безпечні міста України чи за кордон; ті, кого депортували до росії або на окуповані території; ті, що досі у заручниках у кадировців та проживають у підвалах міста», - додав він.

«Розграбовані випалені цегляні коробки – це тепер наше Рубіжне. Ми будуватимемо його майже з нуля. Переможемо. Сумнівів немає. Покараємо за смерті наших людей та руйнування наших міст. Все буде Україна», – наголосив Гайдай.

Нагадаємо, у зруйнованому Маріуполі окупанти рф та ватажки «ДНР» планують знести завод «Азовсталь».

Також повідомлялося, що за місяць росія скинула на «Азовсталь» понад 700 тонн авіабомб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: