На церемонії «Оскар» пройшла хвилина мовчання на згадку про загиблих в Україні

Читать на русском
На Оскарі-2022 пройшла хвилина мовчання на згадку про загиблих в Україні. Багато зірок прийшли зі стрічками у кольорах українського прапора.

На церемонії вручення кінопремії «Оскар» у Лос-Анджелесі пройшла хвилина мовчання на згадку про загиблих під час війни в Україні.

Про це повідомляє Variety.

«Ми хотіли б хвилиною мовчання висловити нашу підтримку народу України, який нині стикається із вторгненням, конфліктом у межах своїх власних кордонів. Хоча кіно є для нас важливим способом висловити нашу людяність під час конфлікту, реальність така, що мільйони сімей в Україні потребують їжі, медичного обслуговування, чистої води та екстреної допомоги. Ресурсів мало, і ми, як глобальна спільнота, можемо зробити більше», – йшлося у повідомленні на екрані.

Акція завершилася закликом: «Ми просимо вас підтримати Україну всіма можливими способами. #StandWithUkraine».

Багато кінозірок прибули на захід із синьо-золотими стрічками в кольорах українського прапора. Зокрема, Джейсон Момоа, Бенедикт Камбербетч, Джеймі Лі Кертіс, Семюель Джексон та інші.

А ось Володимир Зеленський на церемонії не виступив.

Нагадаємо, група європейських політиків та громадських діячів висунула президента України Володимира Зеленського номінантом на Нобелівську премію миру.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: