В ООН відреагували на погрози Путіна застосувати ядерну зброю

Читать на русском
Високий представник з питань роззброєння Ізумі Накаміцу нагадав Росії, що з ядерною зброєю не буває переможців, а лише жертви.
legalhub.online

Високий представник з питань роззброєння Ізумі Накаміцу нагадав Росії, що з ядерною зброєю не буває переможців, а лише жертви.

Про це він написав у Твіттері.

«Підвищення Російською Федерацією рівня ядерної боєготовності тільки збільшує ризик катастрофічного прорахунку. З ядерною зброєю не буває переможців. Тільки жертви. Заради нашої безпеки терміново необхідні стриманість, деескалація і зниження ризику», – йдеться у заяві.

Постійна представниця США при ООН Лінда Томас-Грінфілд заявила в інтерв’ю CBS News, що рішення президента Росії Володимира Путіна привести в бойову готовність сили ядерного стримування країни являє собою ескалацію агресії, яка «абсолютно неприйнятна».

Нагадаємо, президент країни-агресора Володимир Путін наказав перевести сили стримування в особливий режим бойового чергування. Як зазначається, так Путін відреагував на економічні санкції та обґрунтував таке рішення нібито агресивними висловлюваннями посадовців країн НАТО.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: