У Раду внесли пропозицію звільнити директора ДБР через скандал з Трухіним

Читать на русском
Деталі проєкту постанови поки що невідомі. Загалом, в проєкті пропонується визнати діяльність глави ДБР незадовільною та звільнити його
Олексій Сухачевdbr.gov.ua

У Верховній Раді зареєстровано проєкт постанови Про звернення до Президента України Володимира Зеленського з приводу звільнення з посади директора Державного бюро розслідувань Олексія Сухачова через скандал з народним депутатом Олександром Трухіним.

Проєкт постанови опубліковано на сайті Верховної Ради.

У мережі обговорюють нове відео з місця ДТП із нардепом ТрухінимЯк у соцмережах відреагували на нове відео з місця ДТП із депутатом Трухіним. На відео зафіксовано, як нардеп пропонує хабаря поліцейському.

У документі вказується, що авторами проєкту постанови за номером 7010 стали 13 народних депутатів від «європейської солідарності» і два депутати від фракції «Голос». Разом вони склали та внесли на розгляд «Проєкт постанови Про звернення до Президента України щодо визнання роботи Директора Державного бюро розслідувань Сухачова О.О. незадовільною та звільнення вказаної особи із займаної посади».

Деталі проєкту постанови поки що невідомі.

Нагадаємо, журналісти опублікували ексклюзивне відео з нагрудної камери співробітника патрульної поліції, першим прибулим на місце ДТП за участю Олександра Трухіна. Нардеп намагався дати хабар поліцейському і втекти з місця події.

Після оприлюднення відео Трухіна виключили з партії «Слуга народу».

Як відомо, Трухін 23 серпня 2021 року став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди при в'їзді до Києва. Повідомляється також, що депутат перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: