«Право на владу»: чи можна запобігти вторгненню Росії та на що розраховує Путін

Читать на русском
3 лютого в ефірі Право на владу гості студії обговорюватимуть можливу агресію Росії та виконання Мінських домовленостей.
Радіо Свобода

Росія продовжує воєнний шантаж, а Україна та її міжнародні партнери намагаються запобігти найгіршому сценарію. На що розраховує Володимир Путін? Від чого нині залежить подальший розвиток подій? Чи можна запобігти вторгненню? Про що ведуться переговори з Росією? Про це йтиме мова сьогодні у першому випуску суспільно-політичного проєкту у 2022 році «Право на владу» з Наталею Мосейчук о 21.45.

Також гості студії проаналізують, як тривожні очікування позначились на економіці та як дати цьому раду.

У розмові візьмуть участь: секретар РНБО Олексій Данілов, головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, тимчасова повірена у справах США Крістіна Квін, голова партії «Слуга народу» Олена Шуляк, міністр закордонних справ (2014-2019) Павло Клімкін, Надзвичайний та Повноважний Посол України в Білорусі (2010-2011) Роман Безсмертний, голова партії «Голос» Кіра Рудик, лідер партії «Наші» Євген Мураєв, голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок, Надзвичайний і Повноважний Посол України у ФРН Андрій Мельник, народний депутат, група «За майбутнє» Дмитро Лубінець, адвокат, блогер (Росія) Марк Фейгін, старший економіст Ukraine Economic Outlook Михайло Кухар.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з діями або з загальновідомими фактами.

Раніше ми писали про те, що США найближчим часом почнуть перекидання військ до країн Східної Європи, де планується нарощувати військові контингенти через російську загрозу.

23 січня стало відомо, що президент США Джозеф Байден на тлі можливої агресії Росії проти України планує віддати указ про розміщення великих військових контингентів армії США в країнах Балтії та Східної Європи. Розміщення сил передбачає перекидання тисяч військовослужбовців, а також авіації та кораблів ВМС США.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: