Єрмак прокоментував чутки про свої президентські амбіції

Читать на русском
Єрмак заявив, що не планує боротися за президентський пост - він прийшов із Зеленським і піде разом з ним
Андрій ЄрмакEPA - European Pressphoto Agency

Керівник офісу президента України Андрій Єрмак спростував чутки про те, що може балотуватися на президентських виборах, і заявив, що має намір покинути свій пост, як тільки закінчиться каденція президента Володимира Зеленського.

Про це він розповів у інтерв'ю виданню «Фокус».

«Ні. Я вважаю, що у нас найкращий президент за весь час. Я завжди повторював, що прийшов з ним і піду з ним» – сказав він у відповідь на запитання журналіста.

Невблаганність другого терміну. Колонка Леоніда ШвецяМожливість того, що Володимир Зеленський піде на другий президентський термін, дуже навіть реальна.

Нагадаємо, що сам Зеленський в червні заявляв, що поки не може з упевненістю сказати, чи буде він балотуватися на другий термін. За його словами, в цьому питанні все залежить не від нього.

При цьому він стверджував, що не бачить для себе конкуренції серед діючих українських політиків у тому випадку, якщо він збереться йти на другий президентський термін. Він вважає, що його справжніми конкурентами стануть війна на Донбасі, бідність і відсутність розвиненої інфраструктури.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: