Єрмак перерозподілив обов'язки між заступниками

Читать на русском
Глава офісу президента Андрій Єрмак перерозподілив обов'язки між своїми заступниками, розширивши повноваження Олега Татарова.
З відкритих джерел

Голова Офісу президента Андрій Єрмак перерозподілив обов'язки між своїми заступниками, розширивши повноваження Олега Татарова.

Про це стало відомо з розпорядження глави Офісу президента, який опинився у розпорядженні «Бабеля».

Ювілей Єрмака на держдачі: у мережі обговорюють журналістське розслідуванняЖурналісти стверджують, що Андрій Єрмак святкував свій ювілей на держдачі в Карпатах у компанії Володимира Зеленського. Реакція соцмереж – у добірці.

Відомо, що розпорядження Єрмак підписав 13 жовтня 2021 року. Згідно з документом, Татарову, який раніше займався правоохоронними органами, доручили кримінальну юстицію — це всі органи досудового слідства, прокуратура та судді, які розглядають кримінальнім провадження.

Також, згідно з розпорядженням Єрмака, правоохоронною системою в Офісі президента тепер займається і заступник голови ВП Андрій Смірнов, який також займається судами та судовою реформою. Він разом із Татаровим займається Директоратом з питань юстиції та правоохоронної діяльності.

Раніше Андрій Єрмак спростував окремі факти, опубліковані у розслідуванні видання Українська правда. При цьому він не розповів, де він перебував у свій день народження, у неділю 21 листопада.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: