Говорити про заміну міністра оборони Тарана передчасно – ОПУ

Читать на русском
Міністр оборони Андрій Таран має бути у складі президентської делегації під час візиту до Британії. Зараз говорити про його заміну зарано.
Сергій Никифоровwikipedia.org

Міністр оборони Андрій Таран має бути у складі президентської делегації під час візиту до Великої Британії. Зараз говорити про його заміну зарано.

Про це заявив прессекретар президента України Сергій Никифоров у коментарі Укрінформу у середу, 27 жовтня.

Можливі відставки у Кабміні: як змінювалися кандидати на звільненняЯк змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні та хто був джерелом інформації, дивіться на інфографіці Слово і діло.

«Андрій Таран має летіти у складі президентської делегації до Британії. Там у нього заплановано важливі заходи. Станом зараз говорити про зміну міністра передчасно. Він і надалі виконує свої функції, і такі публічні розмови йому лише заважатимуть», - зазначив він.

Нагадаємо, минулого тижня глава фракції «Слуга народу» Давид Арахамія заявив, що президент Володимир Зеленський вже остаточно визначився з кандидатурою нового міністра оборони, і Рада протягом двох-трьох тижнів голосуватиме за це призначення.

ЗМІ писали, що місце Тарана може посісти нинішній міністр реінтеграції Олексій Рєзніков, а його місце, у свою чергу, займе нардеп СН Ірина Верещук.

При цьому раніше в «Слузі народу» допускали зміну відразу п'ятьох міністрів цієї осені.

«Слово і діло» пропонує подивитися, як змінювалися кандидати на звільнення у Кабміні Шмигаля.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: