У Зеленського прокоментували напад на будинок заступника голови ОПУ Жовкви

Читать на русском
В Офісі президента України відреагували на інцидент, який стався сьогодні вночі у будинку заступника голови ОПУ Ігоря Жовкви.
Сергій Никифоровфото wikipedia.org

В Офісі президента України відреагували на інцидент, який стався сьогодні вночі в будинку заступника голови ОПУ Ігоря Жовкви.

Коментар дав прессекретар президента України Сергій Никифоров в ефірі каналу «Україна 24» у п'ятницю, 22 жовтня.

Щербань, Ющенко, Кернес: найвідоміші замахи на українських політиківНайвідоміші замахи на українських політиків – від Павла Лазаренка до Сергія Шефіра – на інфографіці.

«Сьогодні вночі дійсно вчинили напад на будинок заступника керівника Офісу президента Ігоря Жовкви. На щастя, ні він, ні хтось інший не постраждали. Сподіваємося також і на швидке встановлення замовників і можливих мотивів нападу, а також притягнення винних до відповідальності», - сказав він.

Никифоров зазначив, що Жовква вже дав свідчення слідчим. Він знаходиться на робочому місці і продовжує виконувати службові обов'язки.

«За його словами, спроба залякати його або Офіс президента таким чином - є беззмістовною і жалюгідною», - процитував Никифоров самого Жовкву.

Нагадаємо, сьогодні вночі в будинок Ігоря Жовкви кинули «коктейль Молотова». Нападника затримали. Ним виявився 25-річний чоловік без постійного місця роботи та проживання родом з Черкаської області. За таку «роботу» йому обіцяли 4 тисячі доларів.

22 вересня під Києвом було скоєно замах на помічника президента Сергія Шефіра.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: