ЗМІ оголосили нові подробиці у справі про загибель мера Кривого Рогу

Читать на русском
Дружина Павлова перебувала на відпочинку на морському курорті на території України і забила тривогу, що чоловік не виходить на зв'язок
Костянтин ПавловВідкрите джерело

На момент своєї загибелі мер Кривого Рогу Костянтин Павлов перебував у відпустці та вдома жив один. Його дружина відпочивала на морі окремо.

Про це повідомляє ТСН.

Так, 14 серпня, за добу до смерті, Павлов за власною ініціативою провів виїзне засідання міської ради. А наступного дня його тіло виявила помічниця мера - саме вона повідомила про трагедію раднику мера Андрію Гальченку і викликала на місце загибелі міського голови поліцію.

Дружина Павлова в момент його загибелі перебувала на відпочинку на морському курорті на території України. Жінка стривожилася через те, що чоловік перестав виходити на зв'язок. Тому вона подзвонила помічниці мера і попросила її перевірити, чи все в порядку з Павловим.

Нагадаємо, сьогодні в селі Вільне під Кривим Рогом, в Дніпропетровській області, загинув мер Кривого Рогу Костянтин Павлов.

У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом смерті мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Правоохоронці наразі встановлюють обставини його загибелі. Попередньою причиною смерті мера назвали суїцид, у що не вірять багато однопартійців загиблого (Павлов представляв ОПЗЖ, на виборах у 2020 році він обійшов кандидата від «Слуги народу»).

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: