У штабі ООС розповіли про ситуацію на Донбасі

Читать на русском
За добу, 18 травня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі шість разів порушували режим припинення вогню. Втрат серед українських військових немає.
Штаб ООС(архів).

За добу, 18 травня, збройні формування Російської Федерації на Донбасі шість разів порушували режим припинення вогню. Втрат серед українських військових немає.

Як повідомили в штабі операції Об'єднаних сил, противник двічі відкривав вогонь з підствольних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Пісків.

Японія виділить Україні 4,5 млн доларів на відновлення ДонбасуДопомога здійснюватиметься через Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, міжнародну організацію міграції, Управління ООН з обслуговування проєктів та Міжнародний Комітет Червоного Хреста (МКЧХ)

Біля Світлолодарська і Зайцевого бойовики здійснили обстріл з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Біля Красногорівки противник застосував автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети, а біля Авдіївки - підтствольні гранатомети.

Бойових втрат серед наших захисників немає.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ.

З початку поточної доби, 19 травня, порушень режиму тиші не зафіксовано.

Нагадаємо, місія ОБСЄ на Донбасі призупинила польоти дронів далекого радіусу дії. Рішення було схвалене після того, як один безпілотник заглушили у тилу підконтрольної Україні території.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: