МОЗ обіцяє відразу ж резервувати за кожним щепленим CoronaVac другу дозу

Читать на русском
Для повної імунізації людини від коронавірусу за допомогою цієї вакцини потрібно дві дози, які вводяться з інтервалом у 28 днів
Ілюстративне фотоВідкрите джерело

В Україні в процесі вакцинації проти COVID-19 китайською вакциною CoronaVac за кожним щепленим пацієнтом відразу буде зарезервована друга доза вакцини з цієї ж партії.

Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України.

Ризик або ефективність: чи можна вакцинуватися від коронавірусу різними препаратамиНаскільки безпечно та ефективно щепити людей різними вакцинами, читайте в матеріалі Слово і діло.

Термін придатності вакцини CoronaVac становить 24 місяці. Китайська компанія поставила її в Україну в однодозних флаконах, для повної імунізації людини від коронавірусу за допомогою цієї вакцини потрібно дві дози, які вводяться з інтервалом у 28 днів. Тому абсолютно всі, хто зараз вакцинуються препаратом CoronaVac гарантовано отримають другу дозу для повної імунізації від COVID-19, пообіцяли в МОЗ.

Нагадаємо, Закарпатська область отримає партію вакцини CoronaVac 14-15 квітня - у регіон приїде 7040 доз. Першими щеплення зможуть зробити малорухливі громадяни та ті, хто доглядає за ними.

Раніше повідомлялося про те, що вакцина Sinovac (CoronaVac) пройшла лабораторний контроль в Україні.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: