Завтра у Нідерландах відновлять слухання у справі MH17

Читать на русском
3 листопада відновляться слухання щодо катастрофи МН17. Очікується, що сторона захисту звернеться до суду щодо визначення кроків слідства, які вони вимагають.
Фото з відкритих джерел.

Завтра, 3 листопада, відновляться слухання щодо катастрофи МН17. Очікується, що сторона захисту звернеться до суду щодо визначення кроків слідства, які вони вимагають.

Як повідомляється в офіційному Twitter розслідування катастрофи:

«Очікується, що сторона захисту звернеться до суду, щоб визначити кроки слідства, про які вони вимагають. Прокуратура зможе відповісти».

Справа МН17: як вплине на розслідування відмова Кремля співпрацюватиВідмова російського МЗС співпрацювати у справі направлена на внутрішнього виборця та не зашкодить слідству, вважає експерт.

Нагадаємо, 17 липня 2014 року на сході України був збитий літак Boeing 777 компанії Malaysia Airlines рейсу MH17. У 2018 році, 24 травня, Спільна слідча група з розслідування катастрофи рейса MH17 визначила, що літак був збитий самохідною установкою «Бук», що належить 53-ій бригаді із міста Курська у Російській Федерації. У червні 2019-го слідчі назвали імена чотирьох підозрюваних у причетності до катастрофи MH17.

Процес у справі MH17 в окружному суді Гааги розпочався 9 березня.

Як відомо наразі триває третій етап судових слухань у справі про катастрофу рейсу MH17 на Донбасі в липні 2014 року. Він триватиме до 13 листопада.

Раніше Росія вийшла з консультаційної групи з розслідування катастрофи малайзійського Boeing MH17 на Донбасі в липні 2014 року, до якої входять Нідерланди і Малайзія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: