У Києві посилили контроль за ринками та станціями метро

Читать на русском
Київська поліція посилила заходи безпеки на вулицях і в місцях скупчення людей. Залучені додаткові наряди поліції та військові Національної гвардії.
kyiv.npu.gov.ua

Київська поліція посилила заходи безпеки на вулицях і в місцях скупчення людей. Залучені додаткові наряди поліції та військові Національної гвардії.

Про це повідомили в столичній поліції.

Правоохоронці будуть посилено контролювати вулиці Києва, ринки, транспортні розв'язки, станції метрополітену.

Вибухівка в Києві та захоплення заручників у Луцьку: чи є зв’язок між двома злочинамиЕпізоди у Києві та Луцьку між собою не пов’язані, але все ж можуть бути окремими спланованими акціями з метою залякування, вважає експерт.

Відзначається, що в разі виявлення вибухонебезпечного або підозрілого предмета необхідно відразу повідомити про знахідку правоохоронцям та надати максимально детальну інформацію.

«Категорично заборонено торкатися до невстановлених предметів, розглядати або самостійно їх розгортати. При цьому слід зберігати спокій і рівновагу, не провокувати паніку», - відзначили в поліції.

Правоохоронці також звернулися до киян та гостей столиці бути уважними та обережними, а в разі потреби - негайно телефонувати на 102.

Нагадаємо, у вівторок, 21 липня, в Києві евакуювали людей через загрозу вибуху з метро «Мінська» і ТРЦ Ocean Plaza.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: