З'ясувалися умови проведення культурних заходів з 10 червня

Читать на русском
У Мінкультури перерахували умови проведення культурно-мистецьких заходів з 10 червня - в рамках чергового послаблення карантину.

З сьогоднішнього дня, 10 червня, в Україні в рамках пом'якшення карантину дозволили відкривати заклади культури і проводити культурні заходи, проте з дотриманням певних правил.

Про це повідомив міністр культури і інформаційної політики Олександр Ткаченко у своєму Telegram-каналі, в середу, 10 червня.

За словами Ткаченка, культурні заходи в Україні можна проводити при таких умовах:

  • температурний скрініга на вході для всіх;
  • обробка рук на вході антисептиком; заборона фан-зон та інших скупчень людей, які не дозволять дотримуватися соціальної дистанції;
  • контроль квитків на вході має можливості проходити через сканування штрих-кодів; в приміщенні і на відкритому повітрі має перебувати одну особу на 5 кв. м загальної - приміщення або огородженій території;
  • відвідувачі повинні бути в захисних масках;
  • якщо відвідувачів розміщувати на сидячих місцях, то відстань між ними має бути 1,5 метри і по обидва боки від них, а також спереду і ззаду не повинно бути будь-якого користувача.

Ткаченко також уточнив, що згідно з рекомендаціями МОЗ, Київ, Волинська, Житомирська, Закарпатська, Львівська, Рівненська і Чернівецька області поки не можуть переходити до чергового етапу послаблення карантину.

Нагадаємо, раніше в МОЗ оприлюднили правила проведення концертів і вистав. При цьому кінотеатри поки що залишаться закритими.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: