Шмигаль анонсував план поетапного запуску транспорту

Читать на русском
У Кабміні розробляють план поетапного запуску громадського транспорту. Наступним етапом буде запуск міжміського, а потім - міжобласного сполучення.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль розповів, що у плані по виходу з карантину розробляється поетапний запуск громадського транспорту.

Наступним етапом буде запуск міжміського, а потім - міжобласного сполучення.

Карантин в Європі: чи зможуть українці відпочити влітку за кордономПрезидент Франції Еммануель Макрон заявив, що цілком можливо, що Франція чи навіть весь Євросоюз залишать кордони закритими до вересня.

«Напевно, вкінці розглядатимемо відновлення авіаперевезень або глобальних залізничних перевезень. Очевидно, етапність відновлення пасажирських перевезень нам зрозуміла. Але з якого дня ми почнемо це робити, я зараз не можу сказати. Власне, над цим наші аналітики працюють», - розповів очільник уряду в інтерв'ю РБК-Україна, зазначивши, що запуск громадського транспорту буде «точно не до 11 травня».

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури України Владислав Криклій анонсував, що відновлення роботи транспорту в Україні почнеться в червні-липні.

Вчора ослаблення і продовження карантину обговорили в Офісі президента.

Крім того, у МОЗ анонсували пом'якшення карантину в Україні.

Але головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявляв, що карантин в Україні можуть продовжити як мінімум до 12 травня.

Нагадаємо, з 18 березня в Києві закрили метрополітен, а з 23 березня в столиці введено спеціальний режим громадського транспорту.

Крім того закрито метро у Харкові та Дніпрі.

На період карантину в Україні припинені пасажирські перевезення між містами і областями.

Наші аналітики з'ясували, що у прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля 43 обіцянки. З них виконано - 4, у процесі - 35.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: