Суд дозволив примусовий привід Порошенка на допит

Читать на русском
Печерський райсуд Києва дав дозвіл на примусовий привід колишнього президента України Петра Порошенка на допит до Державного бюро розслідувань (ДБР).

Печерський райсуд Києва дав дозвіл на примусовий привід колишнього президента України Петра Порошенка на допит до Державного бюро розслідувань (ДБР).

Про це РБК-Україна повідомило джерело в Держбюро розслідувань.

Президентська справа: відповідальність депутата ПорошенкаВиклики п'ятого президента Петра Порошенка на допити до ДБР стали в останні кілька місяців регулярно повторюваним мотивом новинних стрічок.

За його словами, ДБР звернулося до суду з клопотанням про примусове приведення Порошенка.

«Дійсно, підтверджуємо, що суд задовольнив клопотання ДБР і дозволив примусову доставку Порошенко на допит», - сказало РБК-Україна джерело в бюро.

Як зазначається в рішенні інстанції, допит відбудеться 28 лютого о 14:00. Вердикт винесла слідчий суддя Константинова К.Є. Виконання рішення про здійснення приводу доручили відповідальним підрозділам органів Національної поліції.

Раніше Порошенко розповів подробиці допиту в ДБР.

Також нагадаємо, 21 січня, п'ятий президент України і лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко не прийшов на допит до Державного бюро розслідувань у зв'язку з тим, що на цю дату йому не вручали офіційну повістку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: