НАБУ повідомило про підозру заступнику голови одеської податкової

Читать на русском
Національне бюро і антикорупційна прокуратура повідомили про підозру заступнику керівника податкової служби.
Володимир Мосійчук

Детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП повідомили про підозру виконувачу обов'язків першого заступника начальника Головного управління Державної податкової служби в Одеській області, якого разом з його начальницею Наталією Чеботарьовою підозрюють у наданні хабара прокурору.

Про це повідомляє пресслужба органу.

За даними «Слово і Діло», йдеться про Володимира Мосійчука.

13 січня НАБУ затримало в.о. начальниці ДПС в Одеській області Чеботарьову за підозрою у наданні хабара.

Слідство встановило, що очільник регіональної ДПС запропонувала керівнику структурного підрозділу прокуратури цього ж регіону щомісячно надавати неправомірну вигоду у 25000 доларів. У відповідь той мав не перешкоджати протиправній діяльності співробітників ДПС, пов'язаній із отриманням неправомірної вигоди від підприємців, та не притягувати податківців до відповідальності, в т.ч. кримінальної.

Слідство задокументувало факт надання неправомірної вигоди, яка, з огляду на твердження самих підозрюваних, мала стати першим траншем у подальшій «взаємодії» з посадовцем регіональної прокуратури.

Нагадаємо, НАБУ затримало кума колишнього директора Державного бюро розслідувань Романа Труби. Раніше Бюро затримало директора одного з департаментів Офісу президента.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: