Полторак розповів, якими будуть зарплати військових з 1 січня

Читать на русском
З 1 січня 2019 року грошове забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України буде збільшено.

З 1 січня 2019 року грошове забезпечення військовослужбовців Збройних Сил України буде збільшене.

Про це в суботу, 29 грудня, заявив міністр оборони України Степан Полторак, повідомляє прес-служба Міноборони, пише «Слово і Діло».

«Президент України - Верховний Головнокомандувач Збройних сил України затвердив, і я вчора підписав наказ, згідно з яким ми з 1 січня 2019 року підвищуємо грошове забезпечення військовослужбовців ЗСУ, в тому числі Сухопутних військ», - повідомив глава оборонного відомства під час робочої поїздки до Харківської області.

За словами міністра, в 2019 році командир бригади, раніше отримував 17 - 18 тисяч гривень, отримуватиме майже 26 тис. грн. Командир батальйону, замість 14 тисяч буде отримувати 19 - 23 тисячі, а зарплата командира роти складе 16 тис. грн, а не 12, які йому нараховуються зараз.

«Грошове утримання українських військовослужбовців стабільно зростає, і в наступному, 2019 році, військовослужбовці військової служби за контрактом отримуватимуть більше 10 тис. гривень», - пообіцяв голова Міноборони, відзначивши, що мінімальне грошове забезпечення військовослужбовців, що виконують завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил, складатиме більше 20 тис. грн.

Раніше Полторак назвав пріоритетні цілі на 2019 рік.

Також відзначимо, Полторак розповів, як посилилася армія за час воєнного стану.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: