Омелян розповів про свої плани після відставки

Читать на русском
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що після завершення роботи на нинішній посаді планує йти в політику.

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що після завершення роботи на нинішній посаді планує йти в політику.

Про це він сказав в ефірі «Громадського», пише «Слово і Діло».

Омелян запевнив, що добровільно не піде у відставкуСказано 13 вересня 2018 р.Статус обіцянки: Виконано

Омелян розповів, що раніше після того, як завершить роботу в Міністерстві інфраструктури, збирався приділити більше уваги своїй сім'ї. Однак після того, як НАБУ відкрило проти нього кримінальне провадження, звинувативши в незаконному збагаченні та декларуванні недостовірної інформації, у Омеляна дозріло рішення йти в політику.

Пропозиції від політичних сил вже надходять, проте міністр поки що не визначився. Він зізнався, що в «Блок Петра Порошенка» його не кликали, хоча він вважає важливим, щоб нинішній президент України залишився на другий термін.

«Я людина лояльна, людина командна, тому для того, щоб розглядати серйозно будь-які інші пропозиції, я спочатку повинен підвести підсумки з тією командою, з якою я працюю зараз (Омелян є членом «Народного фронту»- ред.)», - заявив Омелян .

Нагадаємо, 13 вересня Національне антикорупційне бюро повідомило міністру інфраструктури Володимиру Омеляну про підозру у незаконному збагаченні і декларування недостовірної інформації. Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 5 до 10 років.

Також стало відомо, що генпрокурор Юрій Луценко ще не вирішив, хто буде розслідувати попередження Омеляна про обшуки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: