Река не зміг організувати зупинку робочого поїзда в мікрорайоні Гурамішвілі в Карлівці

Читать на русском

Народний депутат України Андрій Река провалив обіцянку допомогти вирішити питання організації зупинки робочого поїзда в мікрорайоні Гурамішвілі міста Карлівка.

Таку обіцянку він дав 27 червня 2017 року під час зустрічи з виборцями, нагадує «Слово і Діло».

«Також я провів прийом громадян мікрорайону Гурамішвілі, відповівши на їхні чисельні запитання. Зазначу про кілька з них. Люди прохають встановити в місцевій поліклініці банкомат будь якого банку. Я взяв на себе виконання цього прохання аби покращити життя мешканців віддаленого від центру мікрорайону.

Друге прохання до мене від людей, котре не вирішується роками – організувати зупинку робочого потягу у їхньому мікрорайоні. Одразу скажу, що питання це – не просте, але я взяв на себе відповідальність досконало його вивчити і допомогти людям з його вирішенням. Зауважу, що зробити зупинку протягом 25 років не вдавалося нікому – спробую і я результативно вичерпати свої можливості», – написав нардеп в Facebook.

На запит «Слова і Діла» з приводу виконання обіцяного нардеп не відповів.

Тим часом, в Карлівській міській раді нам повідомили, що зупинка робочого поїзда в мікрорайоні Гурамішвілі не була облаштована.

Що стосується сприяння нардепа в цьому питанні, міськрада даною інформацією не володіє.

Для уточнення інформації ми направили запит в «Укрзалізницю», де повідомили, що з червня 2017 го по жовтень 2018 року Андрій Река не надсилав звернення з проханням побудувати залізничну платформу для зупинки приміських поїздів на 45-му км ділянки шляху «Полтава-Лозова» в мікрорайоні Гурамішвілі міста Карлівка.

Обіцянка вважаємо невиконаною, але відзначимо, що подібні запевнення не входять до компетенції народного депутата. Однак, їх фіксація свідчить про популістські наміри парламентарія.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Андрій Река дав 30 обіцянок, з яких 9 виконав і 6 – провалив.

Нагадаємо, Река так і не встановив в поліклініці Карлівки банкомат.

Також ми писали, що Река не забезпечив Гряковську амбулаторію сімейної медицини стоматологічним обладнанням.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: