Правоохоронці проводять обшуки в квартирі лідера C14

Читать на русском
У Борисполі проходять обшуки в квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура. Про це повідомляється в телеграм-каналі руху.

У вівторок, 10 липня, в Борисполі проходять обшуки в квартирі координатора організації С14 Сергія Мазура.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляється в телеграм-каналі руху.

Поліцейські проведуть заходи щодо захисту циганПравоохоронці проведуть комплекс превентивних профілактичних заходів з метою недопущення в майбутньому фактів нападу на осіб циганської національності.

«Увага! На вулиці Момота (Горького), 52, менти вломилися силою до квартири Сергія Мазура. Проводять обшук! Депутати вже прибувають, у кого є можливість, летіть сюди», – йдеться в повідомленні.

На фотографіях, оприлюднених С14, видно, що в квартирі одного з лідерів української націоналістичної організації присутні книги відомих російських письменників. Зокрема, в бібліотеці радикала є твори Олександра Пушкіна та Максима Горького, пише «Страна.ua».

Імовірно, обшук проводить поліція у справі про спалення табору ромів у Києві, повідомив на своїй сторінці лідер організації «Традиція і порядок» Богдан Ходаковський.

Прихильники С14 вважають обшук незаконним, а справу ромів – лише приводом.

Нагадаємо, табір ромів на Лисій горі в Києві спалили понад два місяці тому, наприкінці квітня.

Сергій Мазур не приховував причетності до цього своєї організації. Прихильники С14 називали свої дії «прибиранням паркових зон від звалищ».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: