Ситуація на Донбасі: 17 обстрілів, двоє поранених

Читать на русском
Протягом доби п'ятниці, 8 червня, ситуація в районі бойових дій на Донбасі залишалася контрольованою Збройними силами України.

Протягом доби п'ятниці, 8 червня, ситуація в районі бойових дій на Донбасі залишалася контрольованою Збройними силами України. Бойовики 17 раз порушували режим припинення вогню, двоє військовослужбовців отримали поранення.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил в Facebook, передає «Слово і Діло».

Що приховано за пропозицією Авакова про «поліцейську операцію» на Донбасі?Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що Донбас повернуть українській стороні під час поліцейської операції.

«Противник 17 разів порушував режим припинення вогню, з них 4 рази з забороненого мінськими домовленостями озброєння. Активні бойові дії тривали на луганському напрямку», - йдеться в повідомленні.

Російсько-окупаційні війська вели обстріл зі стрілецької зброї, гранатометів і БМП в районі Кримського, Мар'їнки, Павлопіля, Гнутового і Водяного. У районі Новотошківського бойовики вели вогонь із 120 і 82-мм мінометів.

«Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і давали адекватну відповідь по всій лінії зіткнення. Крім цього окупанти намагалися вести снайперський вогонь в районі населеного пункту Красногорівка. Контрснайперськими заходами наші воїни швидко змусили супротивника припинити вогонь. У ході бойових дій поточної доби двоє військовослужбовців отримали поранення. Втрати противника уточнюються», - додали в штабі ООС.

Раніше Порошенко назвав переваги ООС.

Також відзначимо, що Червоний Хрест відправив на Донбас гумдопомогу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: